Wednesday 5 June 2013

Forleden var vi ude i "Sneglehuset" (www.sneglehuset.com), hvor vi fik rigtig god vejledning i hvordan man bruger en vikle og hvilken vikle ville gøre sig bedst til lille Storm. 

Knap var han blevet lagt ned i den, før hans sagte åndedrag blev afløst af en dyb snorken. Det tog vi som et grønt lys for at den er værd at investere i. Det blev en fin én af mærket Didymos. 

Photo & Video Sharing by SmugMug


Det kræver lige lidt øvelse og mange tålmodige stunder af Storm, før viklen sidder perfekt (dvs det gør den ikke endnu). Ikke desto mindre lader det til, at han har det ganske glimrende i den, både når han sover og når han er vågen. Fordelen ved en vikle? Tja, man har den lille helt inde ved sig og det er faktisk meget skønnere end at have ham liggende i en barnevogn. Samtidig har man begge hænder fri og og kan smutte direkte ud på gaden uden at skulle rumstere rundt med barnevogen. Sidst men ikke mindst er den lille altid indenfor kysseradius :-)

Her er vi alle tre på tur i Assistensens. Mette har fået fingre i mit kamera og slår sig løs med top(mo)dellerne.








På denne tur sov han kun ganske lidt (de første billeder), og gad så ikke længere ligge svøbt i shawarmaen. Så fisker man bare hans overkrop ud og bærer rundt på ham, mens hans bagdel stadig hænger i viklen. Uden viklens støtte ville det have været uudholdeligt at gå rundt med ham sådan i en hel time... 5 ud af 5 stjerner til viklen!!

No comments:

Post a Comment